Εταιρεία

Η βιοτεχνία Αργυροχρυσοχοΐας Αφοί Χατζηγεωργιάδη δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία κοσμημάτων και πολύτιμων αντικειμένων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1973 με τη συνεργασία του Κωνσταντίνου Χατζηγεωργιάδη και άλλων αξιόλογων συνεργατών. Από τότε βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον επαγγελματία - έμπορο χρυσοχόο καθώς του παρέχει ποιοτικά προϊόντα αργυροχρυσοχοΐας, τεχνογνωσία και συμβουλευτική υποστήριξη. Σήμερα η εταιρεία συγκαταλέγεται στις πιο μεγάλες ελληνικές εταιρείες κατασκευής και εμπορίας κλασσικών και μοντέρνων κοσμημάτων από ασήμι και χρυσό. Η έδρα της βρίσκεται στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Αθήνας στην οδό Μιλτιάδου 7.

Η βιοτεχνία Αφοί Χατζηγεωργιάδη αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που με την μεθοδική καθοδήγηση των μελών της παράγει άψογα και ποιοτικά κοσμήματα σε ασήμι και χρυσό.

Στη μακροχρόνια πορεία της εταιρείας, ο πατέρας Κωνσταντίνος Χατζηγεωργιάδης με την 50χρόνη εμπειρία, το μεράκι, τη φαντασία και την περίσσεια δημιουργικότητα του, σχεδίασε και κατασκεύασε

μικρά εξαίσια «θαύματα» από πολύτιμους λίθους και μέταλλα. Τα κοσμήματα του χαρακτηρίζονται από τον υψηλό βαθμό τεχνικής αρτιότητας, την ποιότητα και τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό τους.

Τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, ο Μανώλης και ο Στράτος Χατζηγεωργιάδης συμμετέχουν ενεργά και αποτελεσματικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ρόλος του Μανώλη είναι διπλός: αφενός η εμπειρία του στην εγχώρια αγορά κοσμημάτων και πολύτιμων αντικειμένων και αφετέρου η ενασχόληση του με τον σχεδιασμό καινοτόμων και μοντέρνων σχεδίων, ωθούν την εταιρεία σε μία συνεχόμενη εξέλιξη που παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς στο κόσμημα, ενώ ταυτόχρονα «σέβεται» και την αξία του κλασσικού. Ο Μανώλης μπορεί να αποτελέσει το σύμβουλο σας στην αγορά του κοσμήματος.

Ο Στράτος -ως γνώστης της διεθνής αγοράς κοσμήματος- φροντίζει για την προώθηση των κοσμημάτων της εταιρείας πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας. Ενημερώνεται διαρκώς για τη διεθνή αγορά, οργανώνει αποτελεσματικά τη συμμετοχή της εταιρείας σε διεθνείς εκθέσεις και προβάλει συνεχώς τα προϊόντα στο εξωτερικό και στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας της είναι εξειδικευμένη σε όλες τις παραμέτρους του κοσμήματος. Παράγει άψογο και ποιοτικό αποτέλεσμα σε όλες τις βαθμίδες εργασίας που έχουν σχέση με τη σχεδίαση, κατασκευή, επιδιόρθωση, μαζική παραγωγή κοσμημάτων ή άλλων αντικειμένων που αποτελούνται από πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμες πέτρες, ενώ στόχος της παραμένει πάντα η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.Υπηρεσίες

Η βιοτεχνία αργυροχρυσοχοΐας Αφοί Χατζηγεωργιάδη λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας της είναι εξειδικευμένη σε όλες τις παραμέτρους του κοσμήματος. Παράγει άψογο και ποιοτικό αποτέλεσμα σε όλες τις βαθμίδες εργασίας που έχουν σχέση με τη σχεδίαση, κατασκευή, επιδιόρθωση, μαζική παραγωγή κοσμημάτων ή άλλων αντικειμένων που αποτελούνται από πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμες πέτρες. 

Η βιοτεχνία Αφοί Χατζηγεωργιάδη δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη χονδρική πώληση κοσμημάτων - πολύτιμων αντικειμένων. Βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματία - έμπορο χρυσοχόο καθώς του παρέχει ποιοτικά προϊόντα αργυροχρυσοχοΐας, τεχνογνωσία και συμβουλευτική υποστήριξη. 

Μερικές από τις εργασίες που επιτελούνται καθημερινά στη βιοτεχνία είναι:

 • η σχεδίαση πρότυπου κοσμήματος,
 • η δημιουργία κραμάτων,
 • η εργαστηριακή κατασκευή του σχεδιασθέντος κοσμήματος ως την τελευταία λεπτομέρεια,
 • η κατασκευή μοντέλου (αν πρόκειται για κόσμημα παραγωγικό) και παραγωγή κοσμημάτων από αυτό,
 • η πιστοποίηση και κατοχύρωση των σχεδίων και των προϊόντων κοσμημάτων,
 • η εκτίμηση προϊόντων κοσμηματοποιΐας,
 • η οργάνωση και λειτουργία εργαστηρίου.

Επιπλέον η βιοτεχνία μας υποστηρίζει τους νέους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του κοσμήματος παρέχοντας τους επιπλέον υπηρεσίες:

 • συμβουλεύει τους συνεργάτες της σε θέματα που αφορούν την αγορά κοσμημάτων - πολύτιμων αντικειμένων,
 • βοηθάει στην εκτίμηση προϊόντων κοσμηματοποιϊας,
 • αναλαμβάνει την οργάνωση και λειτουργία των καταστημάτων κοσμηματοποιΐας,
 • προωθεί τα προϊόντα και τα υλικά κοσμηματοποιΐας σε διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις του κλάδου αργυροχρυσοχοΐας.

Χρήσιμες συμβουλές για χρυσά κράματα

ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ Β ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ
ΑΣΗΜΙ 10,49 β* ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ
ΠΛΑΤΙΝΑ 21,45 Ε ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΧΡΥΣΟΣ 19,3 Ε ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ
ΧΡΥΣΟΣ Κ22 17,56    
ΧΡΥΣΟΣ Κ18 15,5   ΠΧ
ΧΡΥΣΟΣ Κ14 12,93   5ΓΡΜ ΣΕ ΑΣΗΜΙ
ΧΡΥΣΟΣ Κ9     5 ΕΠΙ 15,5=77,5
      ¨77,5 ΔΙΑ 10,49=7,38
      7,38 ΣΕ Κ18
       
1ΓΡΑΜ Κ24 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ14 0,72 ΛΕΓΑ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 1,72 Κ14
1ΓΡΑΜ Κ24 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ18 0,33 ΛΕΓΑ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 1,33 Κ18
1ΓΡΑΜ Κ24 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ22 0,09 ΛΕΓΑ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 1,09 Κ22
1ΓΡΑΜ Κ24 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ 9 1,67 ΛΕΓΑ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 2,67Κ 9
       
1ΓΡΑΜ Κ22 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ18 0,22 ΛΕΓΑ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 1,22Κ18
1ΓΡΑΜ Κ22 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ14 0,57 ΛΕΓΑ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 1,57 Κ14
1ΓΡΑΜ Κ22 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ 9 1,45 ΛΕΓΑ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 2,45 Κ 9
       
1ΓΡΑΜ Κ18 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ14 0,29 ΛΕΓΑ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 1,29 Κ14
1ΓΡΑΜ Κ18 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ 9 1,01 ΛΕΓΑ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 2,01 Κ 9
       
1ΓΡΑΜ Κ14 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ 9 0,56 ΛΕΓΑ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 1,56 Κ 9
       
1ΓΡΑΜ Κ14 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ18 0,67 Κ24 ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 1,67 Κ18
1ΓΡΑΜ Κ14 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ22 3,96 Κ24 ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 4,96 Κ22

ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΦΟΙ Κ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

FaLang translation system by Faboba